fbpx

CONTACT

ONZE EXPERTS GEVEN U GRAAG VRIJBLIJVEND INFORMATIE EN ADVIES. CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!

LEUK DAT U INTERESSE TOONT IN DE ‘HAVENWONINGEN’ VAN BORD’EAU

Vul dit formulier in of contacteer ons via 0473 333 323 of welkom@bord-eau.be

WIJ ZORGEN VOOR UITGEBREIDE INFORMATIE OVER DE ‘HAVENWONINGEN’*Verplicht in te vullen

* De gegevens die wij over u verzamelen, worden vertrouwelijk behandeld. Ze worden alleen overgemaakt aan de instellingen die wettelijk ertoe gemachtigd zijn om deze gegevens te ontvangen.

CORONA PROOF? INFORMATIE EN ADVIES OP DE WIJZE ZOALS U HET VERKIEST:

ONLINE

U hoeft in deze tijden van Corona geen fysieke afspraak te maken om het project te ontdekken!

Ons verkoopteam plant met u een online afspraak in wanneer het u past. U hoeft dus niet naar kantoor te komen! U ontmoet elkaar op scherm, waar uw vragen life beantwoord worden. U krijgt een gedetailleerde video-rondleiding in het project. Documentatie zoals plannen, verkooplastenboeken en nog veel worden op scherm gepresenteerd.
FYSIEK

Maak je toch liever een afspraak in ons verkoopkantoor?

Op de site hebben wij een gloednieuw verkoopkantoor ingericht met zicht op het project: Trekweg 2 in Oudenaarde. Wij hebben de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen zodat alles veilig kan verlopen.

Bord’eau maakt deel uit van Schelde-Eiland, een bruisende stadswijk op slechts 650m wandelen van de Markt.

Bent u op zoek naar een energiezuinige nieuwbouwwoning in Oudenaarde centrum? Ontdek dan zeker de woningen op Schelde-Eiland! U profiteert van frontaal waterzicht, 3 tot 4 slaapkamers, een ruime zolder, zonnige stadstuin en carport.

Werken in uitvoering! De eerste fase van architectenbureau Polo architects is inmiddels reeds volledig bewoond. De tweede fase, ontworpen door Abscis architecten is in volle uitvoering, wees er snel bij om hier de laatste stadwoningen aan het water te bemachtigen!

Meer info?
www.schelde-eiland.be
0473 333 323
welkom@bord-eau.be