fbpx

ARCHITECT & DESIGN

MASTERPIECE IN ARCHITECTUUR

BORD’EAU

Bord’eau verrijst als een trots baken langsheen het water en vormt daarmee het in het oog springende sluitstuk van Schelde-Eiland. De kop van het gebouw vormt daarbij een opmerkelijke façade die fier naar het landschap reikt.

LUXE EN STIJL

Het gebouw wordt gekenmerkt door haar majestueuze karakter en unieke ligging aan de waterkant. De zichten op het water, het landschap en de stad worden optimaal uitgespeeld door het ingenieuze architecturale ontwerp. Deze nieuwe landmark die binnenkort aan de Scheldeboorden zal verrijzen, straalt luxe en stijl uit dankzij de grote raampartijen en het gebruik van kwalitatieve materialen zoals natuursteen. Al van bij het binnenkomen via de hoogwaardig afgewerkte inkomhallen of de bijzondere binnentuin overvalt bewoners en bezoekers het gevoel van ruimte en comfort. In de ondergrond wordt een ruime parkeergarage gerealiseerd van waaruit men met een kwaliteitsvolle lift het eigen appartement kan bereiken.

“Bij het ontwerpen van een landmark laat je je als architect inspireren door de omgeving. Zelden krijgen we echter een opdracht waarbij het landschap zo uniek is: een schiereiland, omgeven door water, tussen stad en de ongerepte natuur! Dat hebben we zo veel mogelijk uitgespeeld door grote raampartijen te voorzien. Bovendien heeft quasi elk appartement zicht op het water. Daarnaast gebruikten we natuursteen om visueel een link te leggen met het historisch stadhuis en de Markt, die tevens in hetzelfde materiaal werden gebouwd. Zo wordt architectuur meer dan het uitwerken van een programma op een specifieke plek. Het wordt een ambacht.”


Christine Conix

LOVE FOR LIFE, DE NATUUR ALS RODE DRAAD

Deze nieuwe filosofie loopt als een rode draad doorheen Bord’eau en is erop gericht de natuur in huis te halen door extra grote glaspartijen en ruime terrassen. Hierdoor geniet u van aangenaam verlichte ruimtes en mooie uitzichten vanuit uw woonst. Een groene binnentuin met voldoende ruimte voor fietsen is het kloppend hart. Ongeacht de ligging heeft elke woning frontaal of lateraal zicht op het water. Zo slaat architectuur een brug tussen mens en natuur. De kwalitatief aangelegde binnentuin biedt bovendien een aangename ruimte om te kuieren of even te verpozen. Zo geniet u elke dag van een mooi uitzicht en kader om te wonen! Kies een appartement op de verdieping en profiteer van de mooie uitzichten op de omgeving. Of opteer voor een gelijkvloers tuinappartement, het aanwezige groen biedt u optimale privacy en een natuurbeleving tot in uw leefruimte.

PERSONAL SERVICE & INTERIOR ADVICE

Bord’eau staat synoniem voor levenskwaliteit en dat voelt u al nog voor u er woont. Een huis wordt pas een thuis als het beantwoordt aan de levensstijl en persoonlijke smaak van haar bewoners. Daarom wordt u, volledig vrijblijvend, begeleid door een professioneel team interieurarchitecten. U kan opteren voor de kwalitatieve en volledige standaardvoorzieningen, inbegrepen in de aankoopprijs van uw woonst. Of u kan ervoor kiezen om uw interieur volledig af te stemmen op uw eigen wensen wanneer u op plan koopt. Zo kan u de afwerking van de vloeren en de inrichting van uw badkamer en keuken zelf uitkiezen in de toonzalen van onze leveranciers. Daarvoor gaan we een samenwerking aan met professionele leveranciers die een gevestigde waarde vormen in hun regio. In de wereld van Bord’eau staat alles in het teken van welzijn en genieten. Laat u inspireren en begeleiden door het advies van onze experten. Bovendien coördineren zij alle werken en zijn zij de tussenpersoon tussen u, de bouwheer en de leveranciers. Zo hoeft u zich enkel te bekommeren om de inrichting van uw droomwoning.