fbpx

A NEW WAY OF LIVING

ONTDEK HET PROJECT

SCHELDE-EILAND

EEN EILAND, OMGEVEN DOOR WATER

Op een schiereiland aan de oevers van de Schelde, met een brug naar het heuvelachtig landschap van de Vlaamse Ardennen, en op wandelafstand van het bruisende centrum van Oudenaarde, schittert een architecturaal, uniek vastgoedproject, met exclusieve residenties en een groene binnentuin, omgeven door water en ongerepte natuur, als een oase van rust…


… Ontdek Schelde-Eiland. Een uniek stadsontwikkelingsproject op een schiereiland in Oudenaarde centrum waarvan Bord’eau de laatste fase inluidt..

BORD’EAU

LANDMARK AAN DE WATERKANT

De warme gloed van de avondzon weerkaatst op het water, en nodigt uit voor een boottochtje of een wandeling langs de promenades.
Want in de wereld van Bord’eau is het altijd vakantie. Of u nu kiest voor een SKYLOFT met panoramisch zicht of een YACHTHOUSE met privésteiger, of één van de SUNSEEKERS met veel lichtinval, de rustgevende kracht van water laat zich voelen in alle ISLAND HOMES.


Bord’eau luidt de derde en laatste fase in van het ambitieuze stadsontwikkelingsproject Schelde-Eiland en biedt 66 nieuwbouwappartementen. Het is meteen ook het meest prestigieuze deel omwille van de exclusieve locatie aan de jachthaven. Omdat ze pal aan de oever zijn gelegen, geven de gelijkvloerse appartementen toegang tot een privésteiger en bieden penthouses als arendsnesten een adembenemend uitzicht op het water. Dankzij een weldoordachte architectuur kunnen ook de bewoners van de andere appartementen genieten van een frontaal en/of zijdelings waterzicht. Kortom: Bord’eau biedt een uniek woonplezier met voor ieder wat wils!