fbpx

FIND YOUR HOME

ONTDEK HIER HET AANBOD

EEN THUIS VOOR IEDEREEN

Begin vandaag aan een nieuw hoofdstuk en maak van Bord’eau uw nieuwe thuis. Ontdek hier de brede waaier aan mogelijkheden en kies voor de woning van uw dromen.

ISLAND HOMES

Kiest u voor één van de ISLAND HOMES?

Dan heeft u keuze tussen ruime twee slaapkamerappartementen voorzien van ruime terrassen en een frontaal of zijdelings waterzicht. Bovendien is er een ruime keuze in de ligging en oriëntatie. Houdt u van de ochtendzon aan de ontbijttafel of verkiest u de warme avondgloed op uw terras? Bord’eau heeft het allemaal.

Klik hier voor het aanbod

SUNSEEKERS

Houdt u van een optimale lichtinval en een écht ruimtegevoel? Kies dan voor de SUNSEEKERS. In deze doorzon- en hoekappartementen profiteert uw leefruimte langs twee gevels van een weergaloos zicht op de Vlaamse Ardennen, het water of de stad. Quasi alle SUNSEEKERS genieten van een frontaal zicht op het water en zijn voorzien van 2 tot 3 slaapkamers.

Klik hier voor het aanbod

YACHTHOUSES

Erg bijzonder en uniek in Vlaanderen zijn de YACHTHOUSES met een terras aan het water en een eigen aanlegsteiger. U profiteert van een mezzanine verdieping met open vide en reusachtige raampartijen die over beide verdiepen doorlopen. Hierdoor geniet u van een overvloedige lichtinval en indrukwekkend ruimtegevoel. De yachthouses beschikken standaard over 2 slaapkamers met eigen badkamer. Op verdiep kan u bijkomend kiezen voor een bureauruimte, wellness, tv-kamer of logeerkamer. Voor de afwerking van uw appartement profiteert u van een extra en hoogwaardig afwerkingsbudget en wordt u persoonlijk begeleid door de interieurarchitecten van Conix Cool interiors.

Klik hier voor het aanbod

SKYLOFTS

De SKYLOFTS bieden u ultiem wooncomfort met uitzonderlijke zichten op de omgeving. Deze penthouses met mezzanine verdieping beschikken over een open vide en reusachtige raampartijen die over beide verdiepen doorlopen. U beschikt over twee terrassen en standaard 2 tot 3 slaapkamers met eigen badkamer of inloopdressing. Op verdiep kan u kiezen voor een bureauruimte, wellness, tv-kamer, biljart, bar, lounge,… die u tevens als logeerkamer of gastenverblijf kan inrichten. Voor de afwerking profiteert u van een extra en hoogwaardig afwerkingsbudget en wordt u persoonlijk begeleid door de interieurarchitecten van Conix Cool interiors.

Klik hier voor het aanbod

WELCOME TO A NEW WAY OF LIVING

KIES UW WONING AAN HET WATER EN ONTDEK DE MAGIE VAN EEN NIEUW UNIVERSUM…

22 ISLAND HOMES

reserveer tijdig

2 slks
vanaf 181.206 €

33 SUNSEEKERS

reserveer tijdig

2-3 slks
vanaf 261.602 €

6 YACHTHOUSES

reserveer tijdig

2-3 slks
vanaf 451.760 €

5 SKYLOFTS

reserveer tijdig

2-5 slks
vanaf 604.513 €